Ijazah Asli Ilmu Pelet Jaran Goyang

Terungkaplagi 20.3.14


Untuk pelet Jaran Goyang ini, ada dua pilihan :

1. PELET JARAN GOYANG (Pengunci Jiwa)

Amalan : Bismillaahirrohmaanirrohiim
Sun matek ajiku si jaran goyang
tak goyang ing tengah latar
upet upetku lawe benang
pet sabetake gunung gugur
pet sabetake lemah bangka
pet sabetake segera sat
pet sabetake ombak gede sirep
pet sabetake atine si … bin …
cep sida edan ora edan
sida gendeng ora gendeng
sida bunyeng ora mani mani
yen ora ingsun sin nambani

Do’a Pengobatannya :
Bismillaahirrohmaanirrohiim..
Sun matek ajiku si jaran goyang
kaki danyang nyai danyang
kompi jenggot sing nempel nenggone
si … bin … bilia nang asalmu
assalamu’alaikum
etan kulon lor kidul dalan mulih

2. JARAN GOYANG (Penggugah Bi rahi)

Amalan :
Bismillaahirrohmaanirrohiim..
matek aji jaran goyang
niat ingsun matek aji ajine si jabang bayine
si … bin … (kaki geduk 3x ke tanah)
roh mu madi (kaki geduk 3x ke tanah)
roh mu mandi
tak jaluk tekamu koyo wong edan
tan baliyo marang kuwajiban
elinga marang aku (nama kita)
aja turu turu nek urung turu karo … (nama kita)
aja mangan mangan nek urung karo … (nama kita)
aja meneng meneng nek nangis nek urung aku
sing nekani, edan edan saking kersane gusti Allah
Amin ya robbal ‘alamin.

Artikel Terkait Mistis

Blogger Template by BlogTusts Sticky Widget by Kang Is Published by GBT.

No comments:

Post a Comment

 
- See more at: http://langkah2membuatblog.blogspot.co.id/2012/12/cara-membuat-link-otomatis-di-blogger.html#sthash.WmsNvezS.dpuf